MOTOR, CSAJOK, ROCK&ROLL! A Sturgis Rally meglesz tartva!

A Sturgis Rally életében eddig soha nem volt olyan helyzet, mint a 2020-as járvány, de ennek ellenére a szervezők még csak fontolóra sem vették a rendezvény törlését!

Az idén 80. születésnapját ünneplő Harley találkozó augusztus 7-16. között megtartásra kerül a kialakult helyzet ellenére. Sturgis polgármestere sajtótájékoztatón jelentette ki: „Mi 100%-ig el vagyunk kötelezve a rendezvény mellett, így az előkészületek a szokásos módon folynak”! A vírussal kapcsolatban annyit jegyzett meg, hogy addigra már remélik a helyzet rendeződik!

Számos egyéb motoros rendezvény törlésre, vagy későbbi halasztásra került, így döntöttek a Laconia Motorcycle Week szervezői is, ami egy hasonlóan  nagyszabású amerikai motoros találkozó, aminek az új dátuma elég közel került a Sturgis Rally-hoz (augusztus 22-30. lett). Mivel sok látogató mindkét eseményen részt szokott venni, így idén, lehet többük választás elé kerül a közeli dátumok miatt, annak ellenére, hogy a két helyszín között közel 2000 mérföld távolság van!

5 percbe sűrítve a 2019-es Sturgis színes, sokoldalú programjai! Érdemes megnézni ……. nem csak choppereseknek is!

Sturgis szervezői nem aggódnak a Laconia Motorcycle Week miatt, ugyanis úgy gondolják, hogy a 80. szülinapi titulus, a programok sokszínűsége, valamint a zenei felhozatal (pl. ZZ Top, Puddle of Mudd, Willie Nelson vagy a Lynyrd Skynyrd show) biztosítja számukra az eddigi érdeklődést! A nagyobb koncerteket a szokásos Buffalo Chip nevű területen tartják, ami a várostól pár mérföldre található, ahol lényegesen nagyobb tér is áll rendelkezésükre, ha már a járvány miatt kerülni kell(ene) a zsúfoltságot!

Dél-Dakota nem volt túl fertőző terület, de egy ilyen tömeges rendezvényben benne van, hogy bárki oda viheti a vírust (már, ha van /lesz addigra/ egyáltalán – a szerk.), de több, mint valószínű, hogy a többség a motorozás szabad szellemében fog részt venni, és úgy fognak viselkedni, mintha a járvány eltűnt volna teljesen! De, aki óvatosabb, annak lehetősége van egyedül, vagy kis csoportokban táborozni, a környék útjait felfedezni, stb.

Mindentől függetlenül a 80. Sturgis Rally meg lesz tartva augusztus 7-16. között!

További érdekes híreket, cikkeket itt találsz (klikk a képre):

Eladó motorok

Videó szerkesztés