Az Aprilia RSV4 RR Misano, és a Tuono V4 RR Misano kiadásai egyelőre még csak az USA-ban érhetőek el!

A 2020-as Aprilia RSV4 RR és Tuono V4 RR limitált szériás kiadásai csak 100-100 db sorszámozott példányban kerül legyártásra, amik első példányai júliustól egyelőre még csak az amerikai piacon lesznek elérhetőek!

A nemrég bemutatott két Misano névre keresztelt speciális kiadás (RSV4 RR és Tuono V4 RR) a festésével emlékművet állít az Aprilia első országúti GP győztes modelljének, amit Loris Reggiani 1987-ben vitt sikerre!

Az RSV4 RR folyadékhűtéses, 999 ccm-es V4-es blokkja 201, a Touno 1077 ccm-es V4-es blokkja pedig 175 lóerőt teljesít! Mindkét gép rendelkezik az Aprilia legfelsőbb szintű biztonsági elektronikai csomagjával, valamint ugyanazt a vázat és felfüggesztést használja. A Misano speciális kiadásokban a blokkok érintetlenül maradtak, viszont kisebb átalakításokkal súlycsökkentést hajtottak végre.

Aprilia Tuono V4 RR Misano

Az Aprilia mielőtt útjára indítja az amerikai road show-t, a kaliforniai Buttonwillow Raceway versenypályán mutatta be a két új speciális kiadást! Az országos road show mindaddig fog körbe járni az USA-ban, amíg a járványhelyzet újból nem szól közbe!

A két limitált szériás gép szemből is megkapó látvány!

A limitált széria számot az RSV4 RR-nél a felső villahídba lézerrel gravírozták bele, a Tuono esetében pedig az üzemanyagtartály tetejére került festéssel.

Az RSV4 RR Misano-t 17.999 dollárért, a Tuono V4 RR Misanot pedig 15.999 dollárért lehet megvásárolni! Az eredeti terv az volt, hogy májustól lesznek a modellek elérhetőek a vásárlók számára a kereskedésekben, de a Covid járvány átírta a terveket, így a módosított ütemezés július első hetét jelölte meg!

A Tuono tankjára került a limitált példányszám megjelenítése

További érdekes híreket, cikkeket itt találsz (klikk a képre):

Eladó motorok

Videó szerkesztés