20 db-os limitált kiadást dob piacra az Ural az oldalkocsis GearUp modelljéből 2021-ben!

Az Ural eddig is köztudottan kiemelkedő tulajdonságokkal bírt a terepjáró képesség szempontjából, viszont a 2021-es limitált darabok nem csak az eddig megszokott eltérő dizájn miatt „lógnak ki a sorból”, hanem hasznos technikai felszereltség is segíti a terepen a pilótákat! A továbbfejlesztett, állítható Nitron felfüggesztés, a Heidenau gumiabroncsok, az opcionálisan rendelhető (magasra húzott) GPR kipufogórendszer, a RotopaX üzemanyagtartály, valamint a védelmet biztosító bukócsövek különböztetik meg az alapmodelltől. A hab a tortán pedig, hogy mind a 20 motorkerékpárt egyedi, kézzel festett dizájnnal látják el!

A katonai mintázat az Ural gyökereire tekint vissza, hiszen az Ural márka létrejötte a második világháború éveire tehető. Az első típus az M-72 lényegében egy BMW R71 volt, aminek a története egy külön sztori lehetne, hiszen a mai napig nem tisztázódott, hogy miért a nagy hasonlatosság (állítólag az oroszok Svédországból vásároltak 5 db R17-et, azt darabjaira szedték, és ebből született az M72, de olyan változat is létezik, miszerint a kezdeti fejlesztéseket az oroszok a németekkel közösen csinálták, amíg Németország meg nem támadta az oroszokat).

A kétkerék hajtással (az oldalkocsi kereke is hajt), szinte nincs olyan terepviszony, amit ne küzdene le, viszont most 80 év után finomításra került ez a része is a motorkerékpárnak, így még komolyabb kihívásoknak is meg tud felelni terepen!

A GEO Limited Edition 26.999 dolláros árral fog a piacra kerülni, ami jelentős többlet a GearUp 17.549 dolláros alapárához képest.

További érdekes híreket, cikkeket itt találsz (klikk a képre):

Eladó motorok

Videó szerkesztés