Podani Milán Európa harmadik legjobb motoros akrobatája

Szöveg: Podani Mihály

2019 október 12-13 között a Törökországi Afyonkarahisar adott otthont az European Street Freestyle Cup idényzáró fordulójának. Nívós szállás, ellátás mellé, profi verseny szervezésről, és szép számban lelkes közönségről számolt be Milán, aki a júniusi németországi fordulóban elért 6. helyezésén „javítanom kell” céllal utazott ki a döntőre.

A népes mezőny első napja szabad edzéssel, pálya megtapasztalásával telt. Fontos része minden sikeres versenyek, hogy a pálya adottságaihoz is igazodjak a jellemzően fizika határain mozgó gyakorlataimmal. Úgyérzem sikerült jól bemotoroznom a pályát, ezúttal a motor sem hagyott cserben, így biztatóan vártam a vasárnapi finálét. A verseny kiírás szerinti kvalifikációban szerzett 3. helyemet a fináléban is megőriztem, így a magyar bajnokság 2. hely mellé egy európai 3. helyezést is behúzva mindenképpen sikeresnek mondható szép évet zártam – Podani Milán.

I. hely: Foma Kalinin
II. hely: Herczeg Balázs
III. hely: Podani Milán (jobbra)

A folytatásban az idei év tanulságait leszűrve készülök a következő idényre. Szezon végén fontos feladat a motor karbantartása, majd ezután a nemzetközi szinten még ütősebb gyakorlatok megtervezése, készségszintre gyakorlása. Célom, hogy a 2020as idényben az eddigi helyezéseimen még javítani tudjak – Podani Milán

További érdekes hírek, cikkek (klikk a képre):

Eladó motorok

Videó szerkesztés