Kilenc ország versenyzői állnak rajthoz Nyirádon

A Raid of the Champions főszervezője, Garamvölgyi Zoltán elárulta, idén ki kellett hagynia a pályák közül a Nyirádi Motorsport Arénát!

Újra sorsdöntő viadalra kerül sor a terepraliban november 8-10. között a Nyirádi Motorsport Centrum környékén, hiszen a negyedik alkalommal megrendezendő Raid of the Champions versennyel zárul le az idei Közép-Európa (CEZ) és magyar bajnoki szezon. Noha az eddig megszokott pályákon 2019-ben módosítani kellett, ám ettől még izgalmasabb lesz a 315 kilométer össztávú viadal, melyen ismét megmutathatja magát a sportág utánpótlása.

November második hétvégéjén, 8-a és 10-e között végleg kiderül, hogy az idei tereprali bajnokságban ki lesz 2019 legjobbja az autósok kategóriáján kívül – Miroslav Zapletal már korábban megszerezte az abszolút első helyet – a kamion, a side by side, a motoros és quados mezőnyben. A verseny főszervezője, Garamvölgyi Zoltán elmondta, módosítani kellett a pályákat, hiszen ezúttal a Nyirádi Motorsport Aréna salakos pokla kimarad, ám így is izgalmas 315 kilométer vár majd a rajthoz állókra. A rendkívül erős nemzetközi mezőny pénteken kétszer 10 kilométerrel „melegít” majd be a szombati kétszer 55, és kétszer 37 kilométeres szakaszokra, míg a zárónapon, vasárnap háromszor 37 kilométer vár majd a versenyzőkre.

További érdekes hírek, cikkek (klikk a képre):

Eladó motorok

Videó szerkesztés