MOST HÉTVÉGÉN BUDAPESTEN A VILÁG LEGEXTRÉMEBB MOTOROSAI

Most vasárnap, január 19-én délután 4-kor a Papp László Budapest Sportaréna küzdőterére begurul a világ 8 legjobb triál motorosa. A fedett pályás ügyességi motoros világbajnokság immár 3. alkalommal érkezik Budapestre, hogy az extrém motorosok a magyar közönség előtt is összemérhessék hajmeresztő ügyességüket és tudásukat.

Kedvcsináló videó!

Ez alkalommal a lehetetlennek tűnő pálya elemeire többek között a verhetetlen világbajnok Toni Bou, a szorosan nyomában lévő Adam Raga és a fiatal sztár Jaime Busto is felküzdi majd magát. A versenyre érkező motorosok rangsor, illetve sorsolás szerint Benoit Bincaz, Gabriel Marcelli, Miquel Gelabert, Jeroni Fajardo és Jorge Casales. A sors különös fintora, hogy az élvonal spanyol motorosai a február 2-ai hazai, barcelonai futam helyett most Magyarországon csapnak össze – a nézők legnagyobb örömére, hiszen egy, a vártnál is kiélezettebb versenynek lesznek így szemtanúi!

Hogy ki tud esés nélkül felugrani a több méteres elemekre és tovább haladni a pályán anélkül, hogy megálljon és letegye a lábát, az vasárnap kiderül!  Az idegfeszítő küzdelem és a show elemei biztosan nem maradnak el: motorgőz, füst és fények, míg a kommentátorállásban Szujó Zoltán és Kovács Áron!

További érdekes híreket, cikkeket itt találsz (klikk a képre):

Eladó motorok

Videó szerkesztés