A CF Moto és a KTM együttműködése egy új modellben!

Kémfotón kapták a CF Moto legújabb modelljét.

A napokban a kínai közösségi médiában látott napvilágot egy CF Moto prototípusról pár kép. A CF Moto és a KTM közötti együttműködés az utóbbi időben egyre szorosabb, számos modelljükben megtalálhatóak a KTM erőforrásai! A szóban forgó modellnél is ez a helyzet, ugyanis az erőforrás itt az a 790-es blokk, ami a KTM Adventure és a Duke modelleket is hajtja.

A hírek szerint a képeken valószínűleg egy MT800 név alatti prototípus látható, és 2020 szeptemberében fog forgalomba kerülni. Állítólag ez nem egy olcsó kínai utánzat! Viszont amíg az Adventure inkább jobban terepmotor tulajdonságokkal rendelkezik, addig a CF Moto prototípusa pedig inkább utca orientáltabbnak néz ki. Pl. a kerekek nem küllősek, hanem öntvény, amik úgy néznek ki, mint a KTM 1290 Super Adventure S 19-es első, és 17-es hátsó kerekei.

A megjelenés terén is észlelhetünk hasonlóságot a KTM-hez a nagy, lapos felületek és az éles élek miatt, valamint elöl a két vízszintes fényszóró, és a KTM-re jellemző csőr miatt, ami nem véletlen, ugyanis mindkét márkának ugyanaz a cég tervezi a dizájnját (Kisha Design).

A két cég közötti együttműködést erősíti (az CF Moto a KTM egyetlen forgalmazója Kínában), hogy 2020 júniusban nyílik egy közös gyártó üzemük, ahol az MT800 készül majd, valamint a KTM 790 Adventure és 790 Duke további kapacitását is ebből a gyártórészlegből látják el.

További érdekes híreket, cikkeket itt találsz (klikk a képre):

Eladó motorok

Videó szerkesztés