Több száz métert tolta a motort az autós! (videó!)

Az autópályán ütötte el hátulról a motorost egy autó! A motoros 200 métert csúszott a motorról leesve, mikor az autó nekiütközött hátulról! A CBR600-as Honda beszorult az egyterű autó elé, és mint a videóban is látható, hatalmas szikraesőt húzott maga után, ahogy az autó több száz méteren keresztül tolta maga előtt!

Mikor az autós lehajtott az autópályáról, a sofőr elmenekült. A bűncselekmény helyszínén nem sikerült az autó vezetőjét a rendőrségnek elkapnia, viszont, mikor a tulajdonosa bejelentette, hogy ellopták az autóját (mint kiderült ő volt a vétkes sofőr, és így akart kibújni a felelősség alól), akkor az autópálya-rendőrség azonosította, és letartóztatta! George Valentin (az autó sofőrje) a bizonyítás hatására beismerte, hogy ő volt a tettes.

A motorkerékpár vezetője (Chain Arunritthirot) a WMBF News-nak nyilatkozott, hogy nagyjából rendben van, csak a karja és lába fáj, hiszen az ütközés sebessége lerepítette a motorról, de mivel szerencsére megfelelő védőöltözetet viselt, így viszonylag csekély sérüléssel megúszta! A rendőrség szerint az ütközés 65 mph (104 km/h) sebességnél történt.

„Ez a fickó megpróbált megölni! Úgy éreztem, hogy szándékos volt, hogy nekem ütközött hátulról” – nyilatkozta Arunritthirot!

Ennek ellenére a bíróságon nem sikerült bizonyítani a szándékosságot, viszont a rendőrség mégis vádat emelt az autós ellen, mégpedig „bűncselekmény helyszínéről való menekülés” címen, ami a helyi törvények szerint legfeljebb 5 éves büntetést vonhat maga után!

További érdekes híreket, cikkeket itt találsz (klikk a képre):

Eladó motorok

Videó szerkesztés