2,4 mp 100 km/h-ra! Az Energica 2021-ben brutális változatot dob piacra!

Azt tudjuk, hogy a jövő az elektromosság felé vezet a motorkerékpárok esetében is, de a hétköznapokban még annyira nem terjedt, hogy lépten-nyomon beleütközzünk………főleg a sportmotorok terén!

Viszont az olasz Energica gyártója – a MotoE világbajnokság beszállítója– jövőre azzal a technikai specifikációval látja el a gépeit, amit a MotoE vb-n induló modelleken használnak! Az RS jelzéssel (Reparto Sportivo azaz Sportosztály) ellátott felszereltség minden modelljükben megtalálható lesz.

A fejlesztés a szoftver fronton kap teret, aminek köszönhetően az eddigi brutális gyorsulást is megtudták fejelni! A 2,6 másodpercből 2 tizedet faragtak le!

Az új típusok 2021 novembertől lesznek rendelhetőek, amikben már a gyorstöltési technika könnyíti a „tankolást”, 4,3 hüvelykes TFT színes kijelző látja el a műszerfal feladatait, 525-ös Regina lánc biztosítja a kerék meghajtást, valamint kipörgésgátló, tempomat és parkoló asszisztens is megtalálható!

De nem is lenne marketing a marketing, ha nem lehetne az alapmodelltől kissé eltérő változathoz is hozzájutni, ugyanis az Eva Ribelle RS és az Eva EsseEsse9 RS modellekben az USB port alapból bekerül a specifikációba. Az új modellek megkülönböztető speciális jelvényt kapnak!

Az MY2021 RS 21,5 kWh-ja mellett a 13,4 kWh-os MY2021 modell is elérhető lesz a kínálatban!

További érdekes híreket, cikkeket itt találsz (klikk a képre):

VINTAGE

Eladó motorok

Grafikai munkák

Videó szerkesztés

Eladó cuccok

Autómentés – szállítás