Michael Rutter és a Ducati 998RS is viaszszobrot kapott!

Michael Rutter az utcai versenyzés egyik legendájáról is viaszszobor készült, mégpedig a Ducati 998RS motorjának pontos másával együtt.

A kilencszeres Macau Gp győztesének viaszmásolata a makaói kormány megbízásából készült el, ami a Macau Gp, idei 70. évfordulójának apropójából került be a Macau Gp múzeumába. A szobrot természetesen a híres Madame Tussaud panoptikum készítette el, amit el is helyeztek Ayrton Senna, Lewis Hamilton, Sebastian Vettel, Ron Haslam és több híresség szobra mellé.

 „A leegyeztetett napon, egy profi csapat lézerrel levette a pontos méreteket rólam. Elképesztő volt, ahogy ezt az aprólékos munkát csinálták.” – nyilatkozta Rutter az előkészületekről.

Rutter a legsikeresebb Macau Gp versenyző a kilenc győzelmével! 1994-ben debütált, 1996-ban megszerezte első dobogóját, és 1998-ban pedig az első győzelmét.

“Láttam magam tükörben, láttam magam fotókon, és láttam magam a tévében, …….olyan jó munkát végeztek, hogy a szobor teljesen igazinak tűnik. A való életben nagyon-nagyon jól néz ki. Különböző szemszögekből látva magam, azt gondoltam: Jézusom, nem lehet olyan nagy a fülem! Valójában kiráz a hideg tőle, mert olyan, mintha kettő lenne belőlem.”

Rutter még hozzátette: „Szeretnék nagy köszönetet mondani a makaói kormánynak, amiért elismerte a Macau GP-n elért eredményeimet. Mindig jólesik, ha egy szervező elismeri az időt és erőfeszítést, amit a versenyző megtett azért, hogy ilyen hosszú ideig versenyezhessen, valamint elismeri az elért sikereket.” 

További érdekes híreket, cikkeket itt találsz (klikk a képre):

VINTAGE

Eladó motorok

Grafikai munkák

Videó szerkesztés

Eladó cuccok

Autómentés – szállítás