Ajánlat sportos túrázóknak

Ha döntened kell, akkor a motoros ruházat esetén mindig válaszd a biztonságot és a minőséget! Mindegy, hogy milyen motorod van, ha a TCX ST-Fighter GORE-TEX mellett teszed le a voksod, akkor megnyugodhatsz, hiszen a lehető legfelelősségteljesebb döntést hozod.

A benne rejlő, egyedülálló T.C.S. azaz Torsion Control System technológia azért felel, hogy a bokád hosszanti és oldalirányú elmozdulását rögzített keretek között tartsa, és ezáltal megelőzze az ízületi szakadás lehetőségét. Egy dupla sarokvédőből és egy cserélhető, poliuretán keretből áll, ami együttesen meggátolja a boka természetellenes csavarodását. Ez a technológia keretbe foglalja a csizma középső és felső részét is, ami így minden körülmények között stabilan tart.  Így a sarok- és sípcsontprotektorokkal együtt a lehető legkimagaslóbb védelmet nyújtja a lábaidnak.

A biztonságos motorozásnak azonban legalább ilyen fontos eleme az indirekt védelem is. A TCX ST-Fighter GORE-TEX prémium minőséget és utazó komfortot biztosít számodra, hogy semmi ne vonja el a figyelmed út közben. Még a motoros legnagyobb ellensége, a rossz idő sem, hiszen hiába gondoltuk, hogy már képtelenség fokozni a TCX magas színvonalú sport-túra csizmájának előnyeit, az új GORE-TEX membránnal ellátott változat még az eddigieknél is magasabbra emelte a lécet. Ez a különleges vízálló réteg kiváló nedvességtaszító tulajdonságokkal bír, tartósan képes ellenállni a víznek, de még a pára bőrfelületről történő kivezetésében is segít. Ne feledd, öltözz a biztonsághoz, válaszd a legjobbat!

Méret: 38-49

Elérhetőség: www.euromotor.hu

További érdekes híreket, cikkeket itt találsz (klikk a képre):

Eladó motorok

Videó szerkesztés