Fanatic Motor Center – Cegléd

A ceglédi Fanatic Motor Center azon motorosboltok közé tartozik, akik a rendszerváltás körüli években kezdték tevékenységüket. Horváth Péter 1991-ben nyitotta meg motorkereskedését a Kút utcában, ami a mai napig ugyanazon a helyen működik!

Péter maga is motoros lévén, még a régi érában vett részt motorversenyeken, 1987-ben az akkori Mz kupán indult! Mivel az időközben megnyitott üzlet egyre több időt követelt, így a motorsport háttérbe szorult, és az üzletmenetre koncentrált!

Az üzlet fő profilja a motoralkatrész forgalmazás, ruházat és tartozékok. Az olasz és japán motoralkatrészek ellátása mellett erősen jelen van az Mz, Simson vonal is, amiben kialakították a minőségi anyagokból való ellátást, így aki náluk vásárol, nem hibázik nagyot, ugyanis a gagyi cuccokat kiszűrték! Valamint robogó alkatrészekből is széles spektrummal állnak a vásárlók rendelkezésére. Az off-road motorosokat is kiszolgálja az üzlet a térdvédőtől a kenőanyagokig!

Ami a motorozáshoz szükséges, az szinte minden megtalálható a jól felszerelt üzletben. Az akksikból nagyon széles választékot kínálnak, de sisakokból is több stílusban és márkában tudnak kiszolgálni, mint pl. NZI, MT, Lazer, stb. Az NZI márka kiemelt szerepet játszik, ugyanis széles palettával rendelkezik belőle az üzlet! Kenőanyagokból is több márka közül lehet válogatni (Putoline, Castrol, Motul), mind az utcai, mind a terepmotorosok számára. Ruházatból az Adrenalinból találunk nagyobb választékot a többi ruházati márka mellett.

A Fanatic Motor versenyzőket is támogatott, pl. Dézsi Viktor, aki kétszeres Mz kupa győztes volt, ami mellett érdekelt a supermoto versenyeken is, valamint idén egy Yamaha R6 nyergében a gyorsasági versenyeken is találkozhatunk vele. Továbbá meg kell említeni Krizsány Gábor nevét is, akit szintén támogatott a bolt, Ő korábban szintén MZ kupa bajnok volt, de pár éve is nyert még versenyeket.

Szóval az üzlet szerves részét képezi a környékbeli motoros életnek, nem véletlen, hogy számos versenyző bejár a boltba, onnan szerzi be a szükséges felszereléseket, alkatrészeket.

Fanatic Motor Center, Cegléd, Kút u. 13. Facebook: link

További érdekes híreket, cikkeket itt találsz (klikk a képre):

Eladó motorok

Videó szerkesztés