KTM Kecskemét

Szöveg és képek: Motorex Magyarország

A KTM Kecskemét 2009-ben nyitotta meg motorkerékpár és alkatrész szaküzletét az Izsáki út 78-80. szám alatt. A cégalapitó-tulajdonos motorok iránti szenvedélye és a KTM márka melletti elkötelezettsége nem volt újkeletű, mint aktív résztvevője a hazai és nemzetközi motorkerékpár versenyeknek. Mindezeknek köszönhetően látott meg egy olyan piaci rést, ahol nemzetközi színvonalú szolgáltatást kívánt nyújtani a KTM márka hazai fanatikusainak.

A gazdasági válság kellős közepén sem félt egy olyan motorszalont és hozzá tartozó szervizt kialakítani, ami a mai napig mind méretben, mind színvonalban egyedülállónak számít a magyar motorkerékpár piacon. Itt nem csupán egy olyan szalont kell elképzelnünk, ahol élőben megtekinthetünk motorkerékpárokat. A KTM márkához kapcsolódó több száz kiegészítő, és ajándéktárgy az egész családnak órákra való nézegetni valót kínál.

A kiemelkedő minőségű, svájci Motorex kenőanyagok, ápolószereinek széles választéka is kezdetektől része a kínálatnak, mint a KTM motorkerékpárok gyári olaja. Bizony nem költői túlzás azt állítani, a 0-tól a 99 éves korosztályig bárki találhat magának való terméket. Nem véletlen, hiába számít holtszezonnak motoros berkekben a karácsonyi időszak, a kereskedésben ez számít az egyik legaktívabb időszaknak. Sokkal többről szól már ez a szalon, mint egy egyszerű motoros bolt.

Természetesen a siker nem magától jött. Az első években, a nemzetközi gazdasági válság kellős közepén nem volt egyszerű dolog kialakítani egy széles, elégedett ügyfélkört. A kitartás azonban meghozta gyümölcsét, ami ahhoz vezetett, hogy bő egy évtizeddel később a KTM Kecskemétről már, mint Magyarország egyik legsikeresebb motoros üzletéről beszélhetünk. Ehhez létfontosságú volt egy olyan magas szakértelmű, vevőközpontú csapat kialakulása, ami ma garancia védjegye lett az elégedett ügyfél fogalmának. A hagyományos kereskedelem mellett a cég rendkívül nagy energiát fektetett a bolt internetes webshopjának kialakításába és fejlesztésébe, aminek köszönhetően a KTM Kecskemét teljes kínálata nemcsak Magyarországon elérhető bárki számára, hanem a határon túlon is. 

Hogyan is képzelje el valaki ezt az üzletet, ha még nem járt személyesen náluk? A KTM motorkerékpárok teljes utcai és terepválasztéka megtekinthető. A 2019-es esztendőtől kezdve azonban nem csupán megtekinteni, hanem kipróbálni is lehet a „vasakat”, ugyanis a cég lehetővé tette a motorbérlést. Akár egy napra, de akár hosszabb intervallumra is lehetősége van ma már bárkinek kipróbálni a motorokat vásárlás előtt, megadva a lehetőséget ezzel a tökéletes típus megtalálására.

A KTM motorok mellett a szintén kiváló minőségű és ár- értékarányú kerékpárkészlet mellett sem mehetünk el szó nélkül. A KTM Kecskemétnél azonban a motor átvétele után sem engedik el a vásárló kezét. A motorok karbantartásához és javításához a Motorex kenőanyagaival is felvértezett szervízcsapat elismerten az egyik legjobbnak számít hazánkban. Egy különlegesen gazdag felszereltségű szervízről beszélhetünk ez esetben, ahol szó szerint bármilyen problémát meg tudnak helyben oldani.

Hosszasan sorolhatnánk még, miben számít kiemelkedőnek ez a csapat. De, mint minden esetben, erről az ember leginkább személyesen győződhet meg, és erre biztatunk mindenkit, aki érdeklődik a KTM motorkerékpárok, illetve kiegészítők iránt. Keresse fel bizalommal ezt a csapatot, és garantáljuk, nem fog csalódni.

A KTM Kecskemét elérhetőségei:
BÓDIS MOTOR ZRT.
6000 Kecskemét, Izsáki út 78-80,
Mobil: +36 20 / 388-2190
Tel.: +36 76 / 504-852
Fax: +36 76 / 504-853
Weboldal és webshop: www.ktmkecskemet.hu
Email: info@ktmkecskemet.hu

További érdekes híreket, cikkeket itt találsz (klikk a képre):

Eladó motorok

Videó szerkesztés