Rossi Moornak szólt a magyar himnusz!

ÚJRA MEGSZÓLALT A MAGYAR HIMNUSZ A MotoGP-ben!
Rossi Moor megnyerte a Northern Talent Cup Sachenring-i futamát, Farkas Kevin a 4. helyen végzett

A Northern Talent Cup versenysorozat ezen a hétvégén Németországban Sachenringen folytatódott egyidőben a MotoGP futammal.

A komoly felkészülés után a Fairium Next Generation Riders Team pilótái nagyot mentek mind a két futamon. Miután Rossi Moor#92 megdöntötte itthon a Pannónia Ring körrekordját, élete első Sachenring-i futama nem okozhatott neki gondot. A szabadedzéseken még csak tanulmányozta a technikás pályát, majd az időmérőn már megszerezte a 3. helyet.

Farkas Kevin#28 a jól sikerül szabadedzés ellenére az időmérőn technikai hibával küszködve szerezte meg a 15. rajtrácsot.

A szombati verseny hihetetlen izgalmas volt. A másodpercenként változó első 5 hely volt végig jellemző a futam során. Rossi egy nagyon jó rajt után végig az élbolyban ment, hol első, hol második- harmadik helyen, végig csatázva Jakub Gurecky-vel. A csoporttól nem tudott elszakadni, és az utolsó körben elszámolta magát, így a 2. helyen végzett az izgalmas versenyben.

Farkas Kevin a 16. helyről óriási rajttal, végig csatázva a 6. helyre ért be. Kis problémák voltak a hátsó tapadással, de tökéletesen megoldotta.

Vasárnap:
A vasárnapi futam kicsit felhős, de meleg időben zajlott. AZ élbolyban most is másodpercenként változtak a pozíciók. Rossi Moor végig az első 4 helyen motorozott az elszakadt 6-os bolyban, akik külön versenyt motoroztak.

Ebbe a bolyba érkezett a 15. helyről ismét parádésan rajtoló Farkas Kevin, aki néhány másodpercre még a második helyet is megszerezte. Hatalmas csatában végül Rossi Moort az első, Farkas Kevint a 4. helyen intették le. Rossi a pontversenyben a 3. Kevin a 10. helyen áll.

A 2021-es versenyszezon június 26-27-én Hollandiában Assenben folytatódik a MotoGp futamaival együtt.

Előben itt követhető:

https://www.youtube.com/channel/UCyCm2ys065eehgvZ1AzBaMA

További érdekes hírek, cikkek (klikk a képre):

VINTAGE

Eladó motorok

Grafikai munkák

Videó szerkesztés

Eladó cuccok

Autómentés – szállítás