15. Streetfighter Nap – Mezőberény

A tavalyi kényszerszünet után, idén folytatódik a mezőberényi stunt riding rendezvények sorozata. A már eddig megszokott szeptember utolsó hétvégéjén (2021. 09. 25.) a mezőberényi Liget téren újból egész napos bemutatók lesznek.

A Bátszi Motor és az MBKM (Motorosok Baráti Köre Mezőberény) rendezésében ez a 15. alkalom, hogy a hazai stunt élet színe-java szórakoztatja a közönséget. A rendezvény a tradíciókhoz híven idén is ingyenesen látogatható.

Az első, 2005-ben rendezett ilyen nap a Bátszi Motor motorosbolt nyílt napja lett volna eredetileg pár fellépővel, de a hírre olyan megmozdulás lett az akkori stunterek körében, hogy egy egész napos rendezvény kerekedett ki belőle, egy lezárt utcában. A következő évben egy erre alkalmasabb helyszínre költözött a rendezvény, az azóta is használt Liget térre.

Az évek alatt már menetrendszerű évzáró eseményre a fellépők különösen készültek, többen erre az alkalomra összeállított műsort adtak elő. Az évek alatt természetesen állandó változásban volt a fellépők névsora, mindig jöttek újabb arcok. A változatosság kedvéért a szervezők különböző betétprogramokkal fűszerezték a napi programot (pl. drag motorok bemutatása, BMX show, repülőmodellező bemutató, stb.), megtörve a stunt bemutatók folyamatát. A nap végén a már elmaradhatatlan közös gumifüst show zárja a stunt szezont, ami egy őrületes motorhang kakofóniába torkollik!

Egy kis kedvcsinálóként nézzétek meg a korábbi videókat erről a napról:

További érdekes híreket, cikkeket itt találsz (klikk a képre):

Eladó motorok

Videó szerkesztés