Aprilia RSV4 X – 39.900 euro

Az Aprilia RSV4 X név alatt egy új, limitált példányszámú modellt ad ki, ami április második felétől lesz elérhető! Múlt hétvégén (2019. 03. 23-24.) Mugellóban zajlott az Aprilia AllStars rendezvény, ahol Max Biaggi fogta vallatóra az új, 225 lóerős gépet!

Az Aprilia Racing által kifejlesztett RSV4 X motorja, az RSV4 1100 Factory-ból származik. Míg az utóbbi „csak” 217 lóerőt-t ad le, addig az X 8 extra lóerőt kapott, így a csúcsteljesítmény 225 Le lett, és ehhez csupán 165 kg súly társul! A gép kapott egy Akrapovic kipufogórendszert, megtámogatva az Aprilia MotoGP gépének a légszűrőjével. Szükség volt egy új ECU-ra is, ami meghatározott pálya beállítások alapján hangolta össze a dolgokat! Az ANN rendszerű váltóval (Aprilia No Neutral) lerövidül az egyes és kettes fokozat közti váltási idő. Az X modell Marchesini kovácsolt magnézium kerekeket kapott, és Pirelli slick gumikat. A megfelelő fékezésről a Brembo GP-4 MS első féknyergek gondoskodnak, ami közvetlenül a MotoGP gépükről származik.

Az X változat csak online rendelhető, 39.900 euros áron (közel 12,5 millió forint). Ha valaki szeretne egy példányt, akkor sietnie kell, mert csak 10 db-ot gyártanak! (szerintem már mindegyiknek megvan a tulajdonosa – szerk.) Az a pár szerencsés, így egy hihetetlen ritka motor tulajdonosa lesz!

VINTAGE

Eladó motorok

Grafikai munkák

Videó szerkesztés

Eladó cuccok

Autómentés – szállítás