Magyar versenyzőt a MotoGP-be! …. Te is tudsz segíteni ebben!!!

Szöveg: Marton Csaba, Amrein László

Ha már lesz magyar MotoGP pálya, akkor milyen király lenne, ha idővel magyar versenyzőnek is szurkolhatnánk ismét! Ebben Te is tudsz segíteni, hogy magyar versenyzőt „delegáljunk” a MotoGP mezőnyébe!

A Beremendi Motorosok már évek óta támogatják a Görbe Soma pályafutását, aki az egyik legesélyesebb a hazai utánpótlásból, hogy belátható időn belül képviselje hazánkat a MotoGP mezőnyében! Soma akarata, tudása, képessége nem megkérdőjelezhető, viszont sajnos a „magyar betegség” (mármint az anyagi hátrány) az ő karrierjét is sújtja!

A napokban érkezett meg Soma új versenymotorja, egy KTM RC250, amivel jobb eséllyel tudja felvenni  a küzdelmet a versenysorozatban az ellenfelekkel!

Sok kicsi sokra megy alapon, egy csapatpóló vásárlással Te is részese lehetsz a jövőbeni sikernek, de, ha mással nem, akkor egy megosztással segítsd az ügyet, hátha így jut el egy olyan személyhez, aki komolyabb támogatást is képes nyújtani! Köszönjük! Hajrá Soma #42

Marton Csaba barátom, a Beremendi Motorosok elnöke az alábbi felhívást tette közzé az ügy érdekében:

Soma csapatpólója

Hölgyek Urak!
Itt a lehetőség, hogy ismét segítsünk egy arra érdemes embernek!!! Görbe Soma motorversenyző barátom idén egy csonka versenyszezonban indul a Northern Talent Cup nevű versenysorozatban. A Beremendi Motorosok már évek óta támogatják Somát és idén sincs ez másként. Mi úgy gondoljuk, hogy Soma a jövő évek legesélyesebb embere arra, hogy Magyarország ismét érdekelt legyen a Moto GP-ben!

Szeretnénk kiegyenlíteni, vagy közelíteni az esélyeket a gazdagabb csapatok és Soma csapata között, és több gumival, benzinnel, és egyéb pénzbe kerülő segédeszközökkel támogatni a fiatal versenyzőnket. A segítségeteket szeretnénk kérni abban, hogy Soma a versenyre tudjon koncentrálni és ne a műszaki és pénzügyi háttér határozza meg az edzéslehetőségeket, gumizásokat és egyéb győzelmet segítő lehetőségeket.

A Hungarian Legends kiváló minőségű csapat pólójait tudjátok megvásárolni, ami szabadáras! Ez azt jelenti, hogy 6.000.- forintos minimál árról indul, de az igazi támogatók jóval nagyobb árat is utalhatnak nekünk. Csak a méretet és darabszámot kell megadni, hiszen a szín és a design már adott. Legyél te is tiszteletbeli csapattag!!!! A Beremendi Motoros Egyesület a pólókból befolyt összeget teljes egészében Soma versenyszezonjának a támogatására fordítja!
Rendelni az alábbi elérhetőségeken lehet!
Marton Csaba 20/9841-739
ipbilly@freemail.hu
Messenger: Marton Csaba


Segítsünk Somának, hogy ne a kopott gumi, vagy a gyorsváltó hiánya, döntsön egy német, holland, lengyel vagy magyar tehetség helyezéséről. Támogassuk Somát egy póló árával!!!!
Jöhetnek a rendelések!!!!

További érdekes híreket, cikkeket itt találsz (klikk a képre):

Eladó motorok

Videó szerkesztés