YART Yamaha R1 Petronas SRT replica limited edition

Egy erősen limitált darabszámú (csupán csak 46 db készül) R1 replika került kiadásra, ami a Yart nevű osztrák tuning cég (Yamaha Austria Racing Team) műhelyéből került ki, tisztelegve a 46 éves Petronas vállalat előtt, akik a Yamaha Petronas SRT satellit csapat főszponzora!

A Petronas Sepang Racing Team (SRT) által használt modellt a Yart vette további „gondozásba”, megmutatva a versenytechnika egy kis szegmensét rajta, mint pl. új GP4-RX féknyergek, T-Drive tárcsák, Michelin verseny slick gumik az alumínium Marchesini kerekek körül. Szóval a Yamahával alig másfél éve együttműködő satellit csapat nem csak a MotoGP-ben szeretné felhívni magára a figyelmet az eredményeivel, hanem ezzel a replikával a közúton is látványos jelenségként venne részt…… mármint, ha egyáltalán láthatunk majd ilyen gépet az utakon, hiszen erősen gyanítható, hogy az összes példány gyűjtőknél fog kikötni! Az áráról nincs hivatalos adat, de valószínűleg 46.000 euroba fog kerülni, ami kétszer annyi, mint az alap változat, viszont még mindig sokkal olcsóbb, mint a Ducati Superleggia V4…… és lényegesen feltűnőbb!

A 46-os számnak több jelentősége is van, hiszen a Petronas 46. évfordulója mellett a 46 limitált darabszámra is lehet utalás, de lehet Rossi érkezésére is, aki 2021-ben a Petronas színeiben fog indulni.

Az #1 és #2-es limitált számú gépeket pár napja már át is adták boldog tulajdonosaiknak!

„Nagyon izgatottak vagyunk ez a projekt miatt, ami méltán kiemeli – mint az első satellit Yamaha csapat – sikereinket a MotoGP-ben az elmúlt 20 évben!” – nyilatkozta a Petronas SRT Yamaha tulajdonosa, Razlan Razali, majd hozzátette: „Biztos vagyok benne, hogy ennek a motorkerékpárnak a szerencsés tulajdonosai rendkívül elégedettek lesznek, és nem csak azzal, hogy egy korszerű, nagyteljesítményű gépnek a tulajdonosai, hanem, hogy ezáltal kicsit részt is vesznek a csapatunk MotoGP sikertörténetének építésében is azáltal, hogy egy ilyen limitált darabszámú gépet birtokolnak!”

További érdekes híreket, cikkeket itt találsz (klikk a képre):

Eladó motorok

Videó szerkesztés