Ezentúl Continental TKC 80 abroncsokkal gördül le a gyártósorról a BMW R nineT

  • Jól ismert terepabroncsot kapott a BMW R nineT Urban G/S
  • A Continental kimagasló minőségű abroncsa 2021-től gyári alkatrészként kerül a BMW Motorrad modelljeire
  • A TKC 80 35 évvel piacra kerülése után is az egyik legkedveltebb off-roadra szánt köpeny a világon

Még szorosabb együttműködésről döntöttek a BMW Motorrad és a Continental illetékesei, így már a BMW R nineT Urban G/S-ek is Continental TKC 80 abronccsal kerülnek a márkakereskedésekbe. Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy a modell vásárlói 2021-ben már gyári alkatrészként kapják a Continental méltán népszerű gumiját, ha terepes köpennyel rendelik meg a típust.

Az eredeti „Nyolcvanat” 1985-ben mutatták be, és azóta is hatalmas népszerűségnek örvend szerte a világon. A folyamatos fejlesztésnek, valamint a gondosan tervezett mintázatának köszönhetően a legmodernebb futóműrendszerekből is a lehető legtöbbet képes kihozni, s mivel minden eddiginél könnyebb kezelhetőséget, illetve jobb menetkomfortot szavatol, továbbra is a favorit lehet a közúton és a terepen motorozók körében.

Ha szeretné megtudni, mely BMW-kerekekre szerelhetőek Continental abroncsok, s pontosan mely méretek ideálisak, kérjük, keresse fel a www.conti-fitmentguide.com holnapon található abroncsszerelési útmutatót.

A Continental AG-ról
A Continental úttörő technológiákat és szolgáltatásokat fejleszt a fenntartható és hálózatba kapcsolt személy és áruszállítás számára. Az 1871-ben alapított technológiai vállalat biztonságos, hatékony, intelligens és elérhető megoldásokat kínál a járművek, gépek, a közlekedés és a szállítmányozás számára. A Continental együttes forgalma 2020-ban várhatóan eléri a 37,7 milliárd eurót, jelenleg a cégcsoport több mint 235 000 alkalmazottat foglalkoztat 58 országban. Vállalatunk 2021-ben ünnepli a 150 éves évfordulóját.

A Continental Magyarországon

A Continental technológiai vállalat Magyarországon egy mesterséges intelligencia és egy fejlesztőközponttal, a jövőbeli autóipari trendekhez igazodó járműdinamikai tesztpályával, hét gyárral, illetve egy regionális gumiabroncs kereskedelmi és logisztikai központtal van jelen, összesen több, mint 8000 munkatársat foglalkoztat.

A Continental folyamatosan és nagy mértékben járul hozzá a közlekedés biztonságának javításához és a globális klímavédelemhez. Mindezt teszi fékrendszerek, hajtómű- és futómű-komponensek és infotainment megoldások biztosításával, valamint a járműelektronika, gépjárműabroncsok és műszaki elasztomer-termékek fejlesztésével, gyártásával és szállításával. 

Magyarországon a Continental csoport mind az öt üzleti területével jelen van. Az Önvezető Mobilitás és Biztonság (AMS), a Járműhálózat és Információ (VNI), a gumiabroncs, az ipari megoldásokat szállító ContiTech, valamint az elektromobilitást és meghajtási technológiát szállító Vitesco Technologies hazai vállalatai fejlesztési, gyártási és kereskedelmi tevékenységet folytatnak Budapesten, Debrecenben Veszprémben, Szegeden, Makón, Vácott, Nyíregyházán, valamint Budaörsön.

Gumiabroncs divízió

2018-ban a Gumiabroncs divízió a világ 24 helyszínén jelen lévő termelő, fejlesztő és kereskedelmi egységei közreműködésével, több mint 56.000 munkatárs részvételével közel 11,4 milliárd eurós forgalmat ért el. A világ egyik vezető abroncsgyártójaként a Continental a széles termékportfoliójával, illetve a folyamatos fejlesztéseivel jelentős mértékben hozzájárul a gazdaságos és környezetbarát mobilitás fenntartásához.

Motorabroncs-üzletág

A Continental a vezető motorabroncs gyártók között található. A motorabroncsok fejlesztése, tesztelése és a német gyártás a Hessen-tartományban lévő Korbachban történik. A Continental túra-, túra sport-, sport-, endúró-, cruiser-, scooter-, valamint könnyű motorkerékpárok számára gyárt gumiabroncsokat. Emellett első szerelésként számos gyártó, köztük a BMW, Husqarna, KTM és Moto Guzzi cégeknek szállít rendszeresen gumiabroncsokat. A Continental motor gumiabroncsokat leginkább Európában, Japánban és az Amerikai Egyesült Államokban készülő motorkerékpárokra szerelik fel. www.conti-moto.com

Személy- és kishaszongépjármű-gumiabroncs üzletág

A Continental Európa egyik vezető abroncsgyártója a személy- és kishaszongépjármű-gumiabroncsok területén, valamint a világ negyedik legnagyobb gumiabroncs-gyártója a személygépjármű-abroncsok elsőszerelés és utánpótlás piacán. A Continental a prémiumkategóriás abroncsok fejlesztése során
a biztonságot befolyásoló tulajdonságok optimalizálására és a gördülési ellenállás minimalizálására helyezi a hangsúlyt. További információt a www.continental.hu weboldalunkon talál.

Haszongépjármű-gumiabroncs üzletág

A Continental Haszongépjármű-gumiabroncs üzletága a világ egyik legnagyobb gyártójának számít
a tehergépjármű-, az autóbusz- és a speciális haszongépjármű-gumiabroncsok területén. További információt a www.continental.hu weboldalunkon talál. Média adatbázis: http://www.continental-tires.com/car/media-services/newsroom

További érdekes híreket, cikkeket itt találsz (klikk a képre):

Eladó motorok

Videó szerkesztés