Life style from Italy – Azzurro Motors Kaposvár

Szöveg: Amrein László
Képek: Azzurro Motors, Amrein László

Új, hivatalos márkakereskedés nyílik Kaposváron!

Most az olasz motorok szerelmesei figyeljenek kicsit jobban ide, és nem csak azok, akiket már megérintett a robogózás életérzése, hanem azok is, akik eddig csak szimpatizáltak a robogós társadalommal, kívülállóként tetszett nekik az az életérzés, amit ez a stílus sugall magából!

Egy kis olasz életérzés (a videó hang nélküli)

Úgy érzem, hogy nem csak a helyieknek lehet érdekes, hogy egy hiánypótló márkakereskedés nyílik Kaposváron – ami a Piaggio, Vespa, Aprilia, Moto Guzzi márkák képviseletét látja el -, hanem a távolabb lakó érdeklődőknek is, ugyanis a kereskedés üzletpolitikája, hogy minél nagyobb területről összegyűjtse az olasz életérzést megismerni kívánók táborát!

Vespa flotta

Az új márkakereskedés jobbára a robogó szegmenset öleli fel, de megtalálhatóak a nagyobb köbcentis motorok is a Moto Guzzi és az Aprilia kínálatában. Az Azzurro Motors (Égszínkék Motorok) hivatalos márkakereskedéshez méltón, egy igényesen berendezett üzletben, komoly típuskínálattal várja a leendő vásárlókat. A készleten lévő Aprilia, Vespa és Piaggio robogók több típusa mellett megtalálható az üzletben a Moto Guzzi V7III Stone 750 ccm-es nagy motorja, és az újdonságnak tekinthető sportosabb Aprilia Tuono 660 is, de, természetesen a forgalmazott márkák bármelyik típusát rendelésre is meglehet vásárolni az üzletben!

A sportosabb vonal is megtalálható az üzletben

Ha már motoros üzletről beszélünk, akkor nem mehetünk el szó nélkül a háttértámogatás mellett sem, hiszen a motorkerékpár-kereskedelem mellett egy komoly felszereltséggel ellátott műhely is megkezdi működését a boltban. Ennek részletei a közeljövőben fognak realizálódni, amiről természetesen beszámolunk. A szerviz mellett a motorozáshoz szükségek felszerelések, kiegészítők, tartozékok is elérhetőek az üzletben.

A kereskedés pár napon belül megnyílik, viszont az ünnepélyes megnyitó kicsit csúsztatva kerül megrendezésre, nem titkolva azt a szándékot, hogy a közelgő jó időben, minél több érdeklődő motorral vehessen részt rajta.  A MotoRage Magazin természetesen jelen lesz a megnyitón és képes, videós beszámolót készít, hiszen a magazin is kaposvári illetőségű!

Biztató az összkép

A magazin ezentúl rendszeresen beszámol az Azzurro Motors körüli történésekről, amikből reményeink szerint lesz bőven, hiszen a tervekben nyíltnapok, tesztmotorozások, balatoni robogós túrák is szerepelnek. Lokálpatriótaként mit is kívánhatnék mást, minthogy minél több alkalommal szerepeljen az Azzurro Motors a MotoRage oldalain!

A kereskedés címe: 7400 Kaposvár, Tompa Mihály u. 5.

Látogass el a weboldalukra is (www.azzurromotors.hu) és ne felejtsd el követni az FB oldalukat sem, hogy minél hamarabb értesülj a legfrissebb híreikről. Gyere, és Te is érezz rá az olasz életérzésre!

Hosszabb távolságokra is van robogós ajánlata az Azzurro Motorsnak

További érdekes híreket, cikkeket itt találsz (klikk a képre):

Eladó motorok

Videó szerkesztés