Nemzetközi oldalkocsis motocross Kiskunfélegyházán!


Képek: Josef Hejnal (képforrás: motolevel.com)

Motorsport történelmet ír Kiskunfélegyháza: érkeznek a külföldi oldalkocsis motocross csapatok!

A Kiskunfélegyházi Motorsport Egyesület és a Félegyházi Motoros Baráti Kör Egyesület több éves közös sportturisztikai munkája pár nap múlva beérik. Hosszas szervezőmunka eredményeként 2023-ban először jöhet létre nemzetközi oldalkocsis motocross bemutató futam Kiskunfélegyházán, a IX. Nemzetközi Oldalkocsis Találkozón.

Az országosan is szinte egyedülálló program létrejöttét elsősorban Sárándi Lajos törökszentmiklósi senior oldalkocsis motocross versenyzőnek köszönhetjük, aki évek óta támogatja jelenlétével a Nemzetközi Oldalkocsis Találkozót, valamint külföldi versenyeken népszerűsíti a rendezvényt és toborozza a versenyzőket.

Sárándi Lajos és Földvári Gábor

A rendkívül látványos bemutató futamot 2023 augusztus 12.-én szombaton 16:30-tól tekintheti meg a közönség a találkozó közvetlen szomszédságában található kiskunfélegyházi motocross pályán, ahol cseh, osztrák és magyar oldalkocsis motocross csapatok mérik össze tudásukat és bátorságukat.

A bemutató futamot a 3 napos Nemzetközi Oldalkocsis Találkozó keretein belül csodálhatják meg a vendégek, akik többek között a már legendás oldalkocsis “flúgos futamon”, oldalkocsis kaszkadőr show-n, oldalkocsis kiállításokon és szépségversenyen, felvonuláson, vezetett túrákon, koncerteken, gyermek- és örök gyermek motoroztatáson és még számos érdekes programon vehetnek részt.

További érdekes híreket, cikkeket itt találsz (klikk a képre):

Eladó motorok

Videó szerkesztés