ROSSI MOOR AZ APRILIA RACING TÁMOGATÁSÁVAL TÉR VISSZA EURÓPÁBA!


A Fairium Next Generation Riders Team pilótája a tavalyi Northern Talent Cup bajnoka október 8-9-én Imolában áll rajthoz egy futam erejéig a CIV Campionato Italiano Velocitá bajnokságban.

Az Aprilia Racing szavazott bizalmat a fiatal tehetségnek, aki szeptember végén Pomposa-ban próbálhatta ki először az Aprilia RS660 R-es versenymotort.

Rossi Moor most fejezte be a MotoAmerica  Junior Cup versenysorozatot, ahol összetettben a második helyen végzett. A 12 versenyből álló sorozatban Rossi 5 alkalommal állt pódiumra, amelyből két első helyet szerzett a KTM -mel.

Rossi Moor managere Stefano Favaro június elején kezdte meg a tárgyalásokat Massimo Rivola-val az Aprillia Racing igazgatójával, aki bizalmat szavazott a fiatal tehetségnek, és lehetőséget adott a versenyen való részvételre.

Rossi számára ez egy óriási lehetőség, hiszen jövőre a gyári Aprilia csapat támogatásával folytathatja a versenyzést a MotoAmerica Twin Cup sorozatában.


Rossi Moor: Nagyon boldog vagyok, hogy második lettem a MotoAmerika Junior Cup bajnokságon, és nagyon örülök ennek a lehetőségnek, hogy az Aprilia Rs 660R es motorral állhatok rajthoz Olaszországban. Mindent el fogok követni, hogy méltó legyek az Aprilia bizalmára, és jó eredményekkel zárjam a hétvégét.

Stefano Favaro: Massimo Rivola-val június elején kezdtük meg a tárgyalásokat, többször utaztam Noale-ba az Aprilia székhelyére, ahol végül megszületett a döntés Rossi támogatásáról.
Egy nagyon erős bajnokságon fog részt venni, egy olyan motorral, amelyet most próbálhat ki először egy ismeretlen pályán.
Bízom Rossi tudásában, hogy jó eredményeket fog ezen a hétvégén elérni. Jó próbatétel és felkészülés lesz a 2024-es MotoAmerica Twin Cup kupára.


Az október 8-i hétvégén 2 szabadedzés, 2 időmérő és 2 verseny vár a Fairium NGRT pilótájára, amelyet itt lehet követni élőben: Link

További érdekes híreket, cikkeket itt találsz (klikk a képre):

Eladó motorok

Videó szerkesztés