Ducatis Matyi bácsi temetés időpont + életút videó

Szöveg, képek, videók: Amrein László

Sziasztok!

A múlt heti szomorú hírt szerintem mindenki tudja már, hiszen napokig tele volt vele az internet. Matyi bácsi temetése 2023. 10. 14-én 12 órakor lesz a bajai Bokodi úti köztemetőben!

Matyi bácsi fogadott fia, Thiesz Attila egy felhívással is él a motorosok felé, miszerint hálás dolog lenne, ha minél több motoros kísérné el Matyi bácsit utolsó útjára, szóval várnak minél több motorost!

Továbbá Attila olyan Ducati V4S vagy 1098 tulajt keres, aki vállalná, hogy a sír mellett beindítaná a gépét, illően búcsúztatva Bálind Mátyást! Ha van ilyen személy, az keresse Attilát az FB-n.

Rengeteg motorosnak van vele élménye, ismerte, olvasott, vagy csak hallott róla, és most ebben a szomorú gyászban számos sztorit olvastam én is vele kapcsolatban, felidézve a motorozás szép korszakait.


Én a múlt heti gyászdömpingben nem szerettem volna részt venni, viszont 2019 szeptemberben készítettem Matyi bácsival egy videóinterjút, amit most ismét közzé teszek. A vágott interjú első körben 80 perces lett (kb. 3 órát beszélgettem Matyi bácsival), és akkora nézettsége és sikere volt, hogy utána az anyagból még összevágtam egy 30 perces extra részt. Az alábbi linkeken megnézhetitek ezt a két videóinterjút,……. azt gondolom elég kimerítően mesélte el Matyi bácsi az életútját! Nyugodj békében Matyi bácsi!

Bálind Mátyás videóinterjú – 80 perc (katt. a képre):

Bálind Mátyás videóinterjú extra – 30 perc (katt. a képre):

További érdekes hírek, cikkek (klikk a képre):

Eladó motorok

Videó szerkesztés