Több, mint 560 000 látogató Milánóban az EICMA-n

Forrás: rideapart.com

A 2023-as EICMA izgalmas volt többféle szempontból is, hiszen a legmodernebb technikai újítások voltak jelen a kiállítók standjain, valamint a kiállítók és érdeklődők száma is rekordot döntött. Több új modellt is szemügyre vehettek az érdeklődők, amiknél nem csak a teljesítményben jelentkezett a módosításuk, hanem a technikai kifinomultság terén is.


Az idei kiállítás nagy érdeklődést váltott ki a nemzetközi médiában is, hiszen 62 ország tudósított az eseményről. Idén 563.848 látogatót vonzott a kiállítás, ami 19%-os növekedést jelentet a tavalyi évhez képest. A kiállítók szintjén is új rekord született, ugyanis 2036 márka volt jelen. Természetesen a márkák nagy része Olaszországból származott, de a kiállítók 67 %-a más országokból érkezett. Összesen 45 ország képviseltette magát a kiállítók között. A 2036 kiállító 30%-a újonc volt a motorkerékpár iparágban, ami jól jelzi a motorkerékpár-ipar növekedését.

A szervezet hivatalos sajtóközleményében Paolo Magri, az EICMA vezérigazgatója elégedettségét fejezte ki az EICMA 2023 hatalmas sikere miatt. “Nincs pre- vagy utó világjárvány, viszont van EICMA. Az eredmények kiértékelése megerősíti, hogy továbbra is nemzetközi vonzerőt és a világon egyedülálló értéket mutatunk, amely megszakítás nélkül és exponenciálisan növekszik minden területen 2021 óta, amikor egyesek úgy gondolták, hogy rendezvényünk elavult.”


Mindeközben Pietra Meda, az EICMA SpA elnöke kijelentette: „Az EICMA nemcsak a vásárból kiállítássá való fejlődésébe fektet be, hanem történelmének 110. évébe lép. Maga a rendezvény innovatív, amely bizonyos mértékig kultúrákon és életstíluson átívelő eseményként is bizonyít.”

Izgalmas látni, hogy az EICMA annak ellenére, hogy több mint egy évszázados múltra tekint vissza, nem mutatja a lassulás jeleit. Az EICMA 2023 olyan nagy siker volt, hogy a 2024-es időpontot már is bejelentették. Jelöld be a naptáradba a 2024. november 5. és 10. dátumot, mivel a híres milánói kiállítás jövőre visszatér.

További érdekes híreket, cikkeket itt találsz (klikk a képre):

Eladó motorok

Videó szerkesztés