A munkáltatók diszkriminálják a motorral való munkába járást Angliában! – reméljük ide nem ér el!


Szóval ilyen előnyök mellett szinte elképzelhetetlen, hogy valakik azon munkálkodjanak, hogy minél kevesebben használjanak motorkerékpárt a közlekedésben. Ennek ellenére, az utóbbi időben az angol munkáltatók közül egyre többen akadályozzák a munkavállalók motorral való munkába járását.

A Brit Motorosok Szövetsége (BMF) több olyan jelzést kapott, hogy a munkáltató tiltja a motorkerékpárral való közlekedést a munkába járáshoz, és a munkával kapcsolatos utakhoz.


Ennek hatására a szövetség kiadott egy közleményt, amiben arra kéri a motorosokat, amennyiben a munkáltatója arra kényszerítené, hogy ne használja a motorkerékpárját, azt jelezzék feléjük, ugyanis már kaptak olyan jelzést is, hogy a munkáltató szankciókat helyezett kilátásba a motorral munkába járók részére.

A BMF várja azon személyek jelentkezését, akiket a fenti diszkrimináció érint. A bejelentés lehet névtelen is, de a szövetség a legbizalmasabban kezeli a bejelentéseket.

A szerk.: Az indokot csak találgatni lehet, ugyanis a hír forrása azt nem említi. Talán a balesetek miatti munkaerő kiesés lehet, más épeszű magyarázatot nem tudnék, de számomra ez sincs rendben. Ha már annyi nyugati trendet elutasítunk, akkor bízom benne, hogy ez sem lesz kivétel!

További érdekes híreket, cikkeket itt találsz (klikk a képre):

Eladó motorok

Videó szerkesztés