Continental ContiRaceAttack 2 Street abroncsok kerülnek az új BMW M 1000 XR modellekre

Sportmotorra ContiRaceAttack 2 Street!?

A méltán híres ContiRaceAttack 2 Street egyedülálló a maga nemében, ugyanis kiválóan ötvözi a közúti használatú és a pályagumik erényeit, ráadásul 275 km/órás sebesség felett is példás kezelhetőség és kiszámítható viselkedés jellemzi. A Continental más nagy teljesítményű abroncsaival egyezően a ContiRaceAttack 2 Street is a márka által fejlesztett és szabadalmaztatott, rendkívül gyors bemelegedést szavatoló BlackChili alapanyag-keverékkel készül, így pályázásnál tulajdonképpen gumimelegítő használatára sincs szükség. A MultiGrip technológiából fakadóan a köpeny futófelületének középső hányada keményebb, tartósabb, ami a tapadásra és az élettartamra egyaránt jótékonyan hat. Okvetlenül említést érdemel a nagy tempónál is kiváló futást garantáló, továbbá az ütéselnyelésben komoly érdemeket szerző ZeroDegree övszerkezet, mindemellett számottevően megkönnyíti a jármű kezelését a GripLimitFeedback technológia, hiszen segítségével pontosabb visszajelzéseket kap az útról a motoros.

Pályázáshoz is jó a ContiRaceAttack 2 Street

Az új BMW M 1000 XR elöl 120/70, hátul 200/55-ös gumikon fut, a hátsó tengelyre további három méretben (180/55, 190/50 és 190/55) szintúgy megvásárolható a ContiRaceAttack 2 Street, amely közúton a gyár által előírt nyomásértékkel, versenykörülmények között pedig akár csökkentett nyomással is használható. A pályanapok szerelmesei bizonyára értékelik majd, hogy a ContiRaceAttack 2 Street kombinálható a – még jobb tapadással kecsegtető, közúti használatra szintén alkalmazható – ContiRaceAttack 2 lágy (soft) és közepes (medium) keménységű változatával.

– Nem kérdés, hogy pompásan kiegészíti egymást a BMW Motorrad remekbe szabott gépe és a különleges ContiRaceAttack 2 Street abroncs. A Continental szakemberei minden tudásukat beleadták, hogy megszülethessen ez a megannyi innovatív műszaki megoldást felsorakoztató termék, mely lenyűgöző képességekkel büszkélkedhet, nem mellesleg országúton és versenypályán is tökéletes társ – mondta Malte-Lauritz Bigge, a Continental motorkerékpár-abroncs részlegének vezető tesztpilótája.

További információ itt található az abroncsról: link1, link2.

További érdekes híreket, cikkeket itt találsz (klikk a képre):


Eladó motorok

Videó szerkesztés