Motoroznál a malajziai Sepang MotoGP pályán?

Neked is megfordult már a fejedben, hogy milyen lenne ott motorozni, ahol a nagy MotoGP nevek küzdenek egymással (mint pl. Rossi vagy Marquez)? …és mondjuk egy kicsit exkluzívabb helyszínen, mint pl, a malajziai Sepang? Mára ez sem lehetetlen, ugyanis az angol No Limits (pályanapok szervezésével foglalkozó cég) 2020 január elején lehetővé teszi számodra is!

Sepang circuit

Aki figyelemmel kíséri a Sepangban zajló versenyeket, az tudja, hogy az időjárás nem a legkedvezőbb, ugyanis elég magas a páratartalom, rendesen meleg van, és a trópusi esőzés sem ritka! Viszont ezt a szervezők is tudják, …és azt is, hogy az év második legszárazabb hónapja a január, ezért is esett a választás erre az időszakra!

A No Limits 1993-ban alakult, és pályanapok szervezésével foglalkozik az Egyesült Királyságban. Mára az angol pályanapok első számú szolgáltatója lett, köszönhetően a cég tulajdonosának (Mark Neate, maga is motoros) és profi munkatársainak állhatatos munkájának!

Legújabb „húzásuk”, a sepangi pályán való motorozási lehetőség 2020 január 3-5-én! Igaz, nem olcsó a beugró, ugyanis 1195 angol fontot (közel 450.000 Ft) kell leszurkolni annak, aki részt venne ezen a háromnapos nyílt napon! Ezért az összegért 7 db 20 perces menetet kapsz/nap, 4 éjszakát egy 5 csillagos szállodában a pálya mellett, valamint a motor szállítását a pályára és vissza (persze a szállástól számítva! 🙂 )!

……ja, meg ehhez add még hozzá, hogy te és a motorodnak is el kell jutnia Malajziába!

A perselyeket akkor lehet készíteni!

VINTAGE

Eladó motorok

Grafikai munkák

Videó szerkesztés

Eladó cuccok

Autómentés – szállítás