Kovács Zoli a dobogó tetején Spanyolországban!

Kovács Zoltán a IMR-Racing Hungary versenyzője a spanyol RFME bajnokság hétvégi versenyén maga mögé utasította a mezőnyt, így a dobogó legfelső fokára állhatott!

Zoli a télen Marc Marquez edzőtáborában kapott lehetőséget, aminek köszönhetően jobbnál jobb eredményeket ér el a szezon kezdete óta! A hétvégén beérett a munka, ugyanis első helyen intették le a spanyol RFME bajnokság futamán a 250-es mezőnyben! Ezzel a győzelemmel 4 ponttal vezeti is a kategóriája bajnokságát!

Vincze Imre, IMR-Racing Hungary: „Alig két hete voltunk Jerezben az ESBK nyitó fordulóján, ahol Zoli az utolsó körön, a célra fordító kanyarban, egy apró hiba miatt csúszott le a dobogóról. Már akkor látszott, hogy akár a győzelem is elérhető számára a nagyon erős nemzetközi mezőnyben. Természetesen nagyon büszke a csapat Zolika eredményére, de továbbra sem dőlhetünk hátra, mert nagyon sok verseny van még az idei évben. A magyarországi lehetőségek által nagy hátrányban vagyunk a felkészülésben a spanyolokkal szemben, ezért még inkább úgy gondolom, hogy Zolika eredményei magáért beszélnek. A tehetség adott, nem kérdés, hogy nagy jövő állhat előtte, de ebben a sportban a sikernek van számos más összetevője. Folyamatosan azon dolgozunk a szülőkkel karöltve, hogy ennek a sikernek minél kevesebb akadálya legyen a jövőben.”

További érdekes hírek, cikkek (klikk a képre):

Eladó motorok

Videó szerkesztés