Pécs – VIII. szezonnyitó

Szöveg: Amrein László
Képek: Dél-Dunántúli Motoros Egyesület

Tóth Andrást kérdeztem a pécsi Dél-Dunántúli Motoros Egyesület vezetőjét az idei rendezvényről, ugyanis sajnos egy másik esemény miatt idén nem tudtam személyesen ott lenni.

Idén ismét az Expo Centre adott otthont a szezonnyitónak

Idén egy kis csúszással került sor a szezonnyitóra.

Az eredeti dátum május 4 lett volna, de a rossz időjárás miatt el kellett halasztanunk, így június 2 lett az új dátum. Igaz, erre a napra is rossz időt jósoltak, de nem lehetett már tovább halasztani.

Szerencsére az időjósok most tévedtek, viszont idén ismét az Expo Center adott otthont a rendezvénynek.

Tóth András az egyesület vezetője

Igen, most sikerült újból az Exponál helyet kapnunk. Az idő jó volt, viszont mikor a felvonulásra elindultunk, akkor vettük észre, hogy csurom víz az út pár 100 méterrel arrébb, a rendezvényünk helyszínét kikerülte. Végül remek idő, és remek hangulat volt!

Milyen programokkal vártátok a közönséget?

Több műsorszám is volt a nap folyamán, pl. Bátor Zoli stunt bemutatója, de nagyon népszerű volt a Pole Sport & Fitness Stúdió rúdtánc bemutatója is! A Suzuki Nádor standján több típust is meg lehetett szemlélni, és mivel családi napként is hirdettük az eseményt, így a gyerekeket légvár, csillámtetoválás és egyéb programokkal vártuk! A színpadon interjúk zajlottak, pl. RBiker, valamint a kanyarfotósokkal beszélgettünk!

Bátor Zoli stunt bemutatója

A nap fő látványossága természetesen a felvonulás volt!

13 órakor vette kezdetét a felvonulás, melyre az egész országból jöttek. Körülbelül 1000 motoros, több ezer fővel vett részt a felvonuláson és a rendezvényen. Rendőrségi biztosítás mellett bemotoroztunk Pécs főterére, ahol elég megkapó látványt nyújtott a rengeteg motoros!

A felvonulás a legnépszerűbb program volt

A rendezvényt jótékonykodásra is felhasználtátok, ha jól tudom!

Igen, a motoros balesetben sérült Foki Niki számára rendeztünk gyűjtést!

Ha jól tudom, akkor egész évben szerveztek programokat!

Év közben több túrát is szervezünk, amikre szívesen látunk bárkit! Pl. pár napja értünk haza egy horvát túráról, ami ismét jól sikerült! Információkért kövessétek az FB oldalunkat (DDME)! Végül itt is szeretném megköszönni a támogatók, szponzorok segítségét, hogy megvalósulhatott a VIII. Szezonnyitó gurulás!

További érdekes hírek, cikkek (klikk a képre):



Eladó motorok

Videó szerkesztés