Rossi Attila Moor győzelme a RedBull ringen

A Northern Talent Cup versenysorozat 4 hét szünet után Ausztriában a Red Bull Ringen folytatódott.

Az időmérőn Rossi az esős pályán a 7. helyet szerezte meg így számára mindkét verseny ebből a pozícióból indult.

A szombati versenyen a rajt után a végig kiélezett volt a verseny. Másodpercek alatt változott az első három pozícióban versenyzők helyezése. Rossi hatalmas csatát vívott a svájci Lenoxx Phommara -val és Farkas Kevinnel. Egészen az utolsó kanyarig nem lehetett tudni ki melyik pozícióban ér majd célba, végül Rossit egy nagyon ügyes helyezkedéssel az első helyen intették le.

A második versenynap is hozott izgalmakat, ugyanis a mezőnyben végig Rossi Moor, Farkas Kevin, Lorenz, Gurecky és Kocourek harcáról szólt. A vége előtt nem sokkal Lorenz tett egy kis kitérőt a kavicsosban, és a negyedik körben Julius Coenen szerette volna agresszívan betenni a motort az ívbe, ami majdnem kiütötte Rossit a versenyből, és a hetedik helyre taszította a manőverrel. Rossinak végül a harmadik helyre sikerült beérkeznie, ami óriási teljesítmény így a 4. körrel a verseny vége előtt.

Rossi összetettben a 3. helyen áll az összetettben 54 ponttal lemaradva a Jakub Girecky től és 1 ponttal lemaradva a második helyen álló Luciano Lorenz-től.

A következő hétvégén Assenben folytatódik a Norhtern Talent Cup versenysorozata.

Előben itt követhető:

https://www.youtube.com/channel/UCyCm2ys065eehgvZ1AzBaMA

A bajnokság állása:

További érdekes híreket, cikkeket itt találsz (klikk a képre):

Eladó motorok

Videó szerkesztés