Előre gondolkodással sprórolhatsz a motoralkatresz.eu oldalon!

A jelenlegi helyzetben, az áruk értéke szinte napról-napra változik, és sajnos nem lefelé. Így van ez a motoros felszerelések, alkatrészek piacán is, viszont vannak olyan üzletek, ahol a korábban beraktározott alkatrészeket még a régi áron tudod beszerezni. A motoralkatresz.eu épp egy ilyen üzlet, ahol a mostani akcióban a DID láncokhoz és láncszettekhez még a tavaszi áron juthatsz hozzá.

Még szerencse, hogy nem lejáró szavatosságú cuccokat árulnak, így aki előre gondolkodik, annak egy tartalék láncszett biztos jól fog jönni, mikor szükség lesz rá.

Nekem már két éve ott figyel egy szett a polcon, és a hamarosan szükséges csere nem fog annyiban fájni, mintha most kellene megvennem.

A raktárkészletük elég nagy, így jó eséllyel találsz a gépedhez megfelelő szettet. A keresés egyszerű, vagy a motor típusa alapján tudsz válogatni (link), vagy a láncméret alapján (link).

Érdemes átgondolni, ugyanis az előrejelzések szerint őszre szinte biztosra vehető, hogy újabb áremelést fognak a gyártók végrehajtani!

További érdekes híreket, cikkeket itt találsz (klikk a képre):

Eladó motorok

Videó szerkesztés