JANUÁR 18-ÁN A HARLEY-DAVIDSON MEGNYITJA A 120. ÉVFORDULÓS ÜNNEPI ÉVET

——————————————————————————————————————–

JANUÁR 18-ÁN A HARLEY-DAVIDSON MEGNYITJA A 120. ÉVFORDULÓS ÜNNEPI ÉVET
H-D.com bemutatja a 2023-as újdonságokat és a Harley-Davidson® Homecoming™ programját.

2023. január 18-án a Harley-Davidson leleplezi a 2023-as újdonságokat, valamint a Harley-Davidson® Homecoming™ programját, azaz a 120. évforduló ünnepét. Az élő közvetítés 17:00 órakor kezdődik a Harley-Davidson.com oldalán.

A 2023-as év a Harley-Davidson alapításának 120. évfordulójáról fog szólni. Emlékezzünk meg együtt a gazdag múltra visszatekintő márkáról, szórakozzunk közösen barátainkkal és tekintsük meg a legújabb motorokat és termékeket” mondta Jochen Zeitz, a Harley-Davidson elnöke és vezérigazgatója. – “Kérlek tarts velünk a 120. évforduló megnyitóján, ahol bemutatjuk az új modelleket és a jövőre üzletekbe érkező újdonságokat.”

A 2023-as új Harley-Davidson motorokat, valamint az eredeti alkatrészeket és a márka új ruházati modelljeit, mind január 18-án mutatjuk be, amelyek ezt követően megtekinthetőek lesznek a hivatalos Harley-Davidson kereskedésekben.

A 2023-as Harley-Davidson® Homecoming™ fesztivál egy négy napos rendezvény, ami színes zenei programokkal, kiváló ételekkel és igazi motoros hangulattal vár minden rajongót Milwaukee-ban, 2023. július 13-16. között. További részletek a fellépőkről és a rendezvényekről, valamint a helyszínekről, belépőkről és szálláshelyekről is a H-D.com oldalon lesznek elérhetőek január 18-án, amikor a látogatóknak lehetőségük nyílik feliratkozni a rendezvény hírlevelére. Mindenkit szerettel várunk, legyen az akár motoros, akár utas, akár rajongó vagy családtag.

A mérföldkőnek számító milwaukee-i ünnepség mellett, a Harley-Davidson nemrégiben a 120. évfordulós fesztivál európai helyszínét is bejelentette. A Budapest szívében elhelyezkedő Puskás Aréna Park ad majd otthont a 2023. június 22-25. közötti rendezvénynek. Jegyek már kaphatóak a négy napos fesztiválra, ahol számtalan színes programmal és több, mint 50 zenei előadóval (öt színpadon) várják a résztvevőket. Természetesen a Harley-Davidson legújabb modelljeit és termékeit is kiállítják, így a zenei programok mellett számtalan további érdekes látnivalóval is készülnek a szervezők. A belépők és szálláshely javaslatok már elérhetőek a https://hd120budapest.hu/site/hu oldalon.

A Harley-Davidson
A Harley-Davidson, Inc. az anyavállalata a Harley-Davidson Motor Company-nak és a Harley-Davidson Financial Services-nek. Célunk: Innovatívan tovább építeni a legendás márkát és megőrizni piaci elsőségünket, valamint lelkesen tovább fejleszteni magunkat. Küldetésünk: olyan időtálló alkotások és gépek megteremtése, amelyek megőrzik hagyományainkat, keveredve az új trendekkel.

A márka 1903-ban egy olyan világot teremtett meg a motorgyártás történetében, amelyben az egyedi formák és a vezetési élmény mellett egy igazi életérzéssé alakult, kiegészítve ezt saját önálló ruházati termékekkel.

A Harley-Davidson Financial Services finanszírozással, biztosítással és egyéb termékekkel is segíti a Harley-Davidson tulajdonosokat. Tudj meg még többet a www.harley-davidson.hu oldalon.

További érdekes híreket, cikkeket itt találsz (klikk a képre):

Eladó motorok

Videó szerkesztés